Vihdoin aikaa paneutua Casa de Amorin kyhäämiseen. Tänään oli vuorossa lattioiden ja väliseinien suunnittelu, teippaus ja sommittelu. Sain kun sainkin kaikki valmiiksi! Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Vaikka materiaali onkin "pelkkää pahvia", se on älyttömän lujaa kun keksii vahvistaa niitä grillitikuilla. Niitä menikin puoli pakettia! Tuloksena Casa de Amorin herrasväellä kaunis alku uudelle kodille, vielä teippaus- ja mallausvaiheessa mutta vielä ne kiinnitän. :)

Tässä vaiheessa latasin liudan valokuvia projektin etenemisestä ja tässä näkyy.

Porrasreikä oli älyttömän helppo tehdä. Koko lattia tukevasta aaltopahvista on itseasiassa hirvittävän helppo tehdä! Grillitikuilla ja maalarinteipillä voi hyvin yhdistää ja peittää saumoja kun/jos yhdistelee paloja yhteen. Olin jo alussa stressannut sopivan kokoisten palojen leikkelyä jotka olisivat suuria, mutta ratkaisu löytyi ja on hyvä. Tulevaisuudessa tulen tekemään perusteellisen päällystyksen, kuten puu/laminaattilattiat ja paneliseinät, joten jäljen ei tarvitsekaan olla niin tasaista nyt. Yllätyksekseni tarvitsin vasaraa pahvin työstön kanssa.. (hakkasin grillitikkuja reikiin kun puuttui enää sentti matkaa eikä sormi enää kestänyt tökkimistä):D

Kuva alakerran porrasaukosta yläkertaan. Kuten ylemmästä näkyy, grillitikut siellä pilkottavat aukon ja pahvin välissä tukemassa. Näppärää, vihreää ja kierrätysmateriaalista! Ei enää tuskailua!

Remonttireiskalle lainattiin sänky, levon jälkeen uskaltaa taas rempata! Tässä siis toisen kerroksen väliseinä valmis (reikä lattiassa edellisen kuvan porrasreikä), porrashuoneesta sittenkin laitetaan tavallinen ovi oleskeluhuoneeseen. Näin ne suunnitelmat muuttuvat...

Kolmannen kerroksen lattia, vihdoin! Kaikki lattiat ja seinät ovat tuetut tässä kohtaa grillitikuilla lukuunottamatta ulkoseiniä. joihin tulee kyllä niin paljon kaikkea kivaa että tuskin heti romahtaa. Tänne ylös tulee kaunis makuuhuone johon jaettu peseytymiskoroke, siihen upotan kauniin kylpyammeen. Huone jaetaan sermillä.. <3 Romanttista.

Ja lopuksi koko talo yhdellä silmäyksellä! Kaikki on teipattu kiinni, niiden ei ole tarkoituskaan olla ihan suorassa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuten sanotaan. Seuraavana varmaan keskityn tekemään kauniit tuolit keittiö/ruokailutilaan, syyhyttää nuo materiaalit siihen malliin että saa nähdä.. Pitää sitä taloa maalaillessa päästä istumaan välillä, eikö niin? :)