Tästä se alkaa. Olen hetken aikaa surffaillut talon isäntäväen pyynnöstä netissä ja etsinyt edullisesti valmista talopakettia heille.. Löysinhän sieltä vaikka millä mitalla, kalliita tosin joihin rahaa olisi voinut hyvin säästää.. Mutta nyt on kiire, he eivät malta odottaa. Uusi koti on saatava nyt ennen kuin pakkaset alkavat. Vastaan siis heidän kodin rakennuksesta, sekä teen tilaustyönä huonekalut ja muut kodin irtaimistot. Tämä remonttireiska antautuu täysillä asiakkaidensa toiveiden täyttämiseen :)

Casa de Amor sai alkunsa Citymarketin vaippa- ja vessapaperiosastolta. Kuuntelin äitini hehkutusta hienoista materiaaleista mistä HÄN aikoisi tehdä omalle isäntäväelleen talon. Kateellisena, olin jo valmis odottamaan veronpalautuksia että pääsisin aloittamaan nukketaloprojektia. Sattuipa puhelimessa silmiini valtavat laatikot, siistit, vahvat ja.. Oikean kokoiset. Se oli kuin rakkautta ensisilmäyksellä: ne odottivat siinä juuri minua. Nappasin laatikot kainalooni pohdittuani ensin myyjän kanssa, miksi hän välttämättä haluaisi viedä ne itse roskikseen. Nimittäin nämä laatikot menivät nyt uusiokäyttöön!

Matkalla kotiin (halki koko kaupungin julkisissa) hehkutelin mielessäni mahtavaa ja edullista taloa. Nyt se pitää vain kasata. Näin syntyi Casa de Amor. Ainakin melkein.

Remonttireiska mittailee ja leikkelee, pohtii ja kääntelee laatikkoa että miten päin ne on hyvä olla. Laatikon mitat ovat siis leveys 40 cm, korkeus 60 cm ja syvyys 35 cm. Ei paha! Talon leveys tuo haasteita, kaksi kapeaa huonetta vai yksi leveä, yksi kapea..? Joka tapauksessa kolme kerrosta tuohon menee, alempi 19,5 cm ja keskimmäinen korkeampi, 22 cm ja ylin sen mikä nyt tuosta matikkaa laskemalla jää. Ullakko :) Armoton suunnittelu ja mittaaminen, leikkely ja teippaaminen alkoi tuloksena eteinen ja tuleva keittiö. eteisestä tulevaisuudessa menee portaat yläkertaan pieneen aulaan, josta aukeaa upea näkymä ruokailu- ja/tai oleskelutilaan. Pitäisi se makuuhuonekin jonnekin tehdä.. Ullakolle? Tuntuu, että jo nyt alkaa huoneet loppumaan kesken, mutta! Viereen mahtuu kyllä laatikkoa jos toistakin. Voin koska tahansa laajentaa sivulle (ylös ei mahdu ellen riisu kirjahyllyä tarpeeksi 34 neliöisessä yksiössä).

Huomaa kaunis ja suloinen, remonttireiskan itse tilaustyönä tehty vaatekaappi. Oliko tuo syynä, että luottivat minulle tämän suuren ja vaativan projektin? ;D Vaikka se on antamassa hieman osviittaa tilan koosta, se on siinä myös remonttireiskan käytössä.. Miten mukavia ihmisiä, että lainasivat kaapin remppaajan käyttöön. Kyllä sen korjaan jos rikki menee!